?

Log in

 
 
19 November 2016 @ 11:51 pm
SPOILER  
Fantastic Beast stb, ha nem láttad akkor ne tovább

De amikor Colin Farrelből a megtokásodott szétkokainozott fejű Johnny Depp lett mint Grindelwald aszittem magamra gyújtom a mozit, Johnny Depp takarodjon vissza onnan, ahonnan jött, csináljanak szar filmeket Tim Burtonnal, és hagyják békén a HP franchise-t.
 
 
 
Zsemlezsemle on December 4th, 2016 12:30 pm (UTC)
Én is, és amúgy az egész nekem tök wtf volt, mmint a kontraszt, hogy így juj, szőrös kis vakond ékszereket lop, vicces mugli megismerkedik a varázslókkal, és akkor lets have egy kis FIATALKORÚAK BÁNTALMAZÁSA LELKI TERROR INTERNALIZÁLT VARÁZSLÓFÓBIA, back to a cuki kisállatokhoz.
kyandoruraitosoleosolere on December 18th, 2016 09:38 pm (UTC)
Amúgy te is shippeled a Credence/Graves-t (vagy csak én vagyok ilyen elvetemült)?
Mert komolyan mondom, nekem nagyon bejövős volt, ahogy ölelgette Credence-t, mondjuk olyasmit olvasnék, amiben Graves Graves és nem Grindelwald, és nem tudom... ahol jobb fej, valami kis AU-t. Szóval nekem ez a páros totál bejött, csak kicsit félek, mert annyira sokan szidják, hogy ez milyen gáz páros. (Nem mintha nem lenne gyakorlatom gáznak minősített párosok shippelésében - Steter forevah! :D) Szóval, ha neked nem, akkor nem, csak kérdezem... :)
Zsemlezsemle on December 19th, 2016 10:07 pm (UTC)
Hát, amúgy shippelem, de az utóbbi időben (úgy hatvan fanfic elolvasása után) rájöttem, hogy össze vagyok zavarodva, mármint hogy Graves akkor környékezte meg a Kredencet, amikor már Grindewald volt, vagy ??? a történet mely pontján van a váltás?
Amúgy én inkább ilyen recovery ficekben utazom, de ezek a függőségi, manipulatív kapcsolatok a KINKJEIM