?

Log in

 
 
19 November 2016 @ 11:51 pm
SPOILER  
Fantastic Beast stb, ha nem láttad akkor ne tovább

De amikor Colin Farrelből a megtokásodott szétkokainozott fejű Johnny Depp lett mint Grindelwald aszittem magamra gyújtom a mozit, Johnny Depp takarodjon vissza onnan, ahonnan jött, csináljanak szar filmeket Tim Burtonnal, és hagyják békén a HP franchise-t.
 
 
 
kyandoruraitosoleosolere on November 20th, 2016 01:08 pm (UTC)
Juj, ma este nézzük meg! ;) Majd később elolvasom, kíváncsi vagyok, mit írsz róla. :) (Addig nem spoilerezem el magamnak.)
kyandoruraito: pipacssoleosolere on November 20th, 2016 08:22 pm (UTC)
Na, azt én sem értettem! Mondom, ki ez ez a wtf Malfoy-hajszínű prenáci frizurás... Aztán leesett.

De amúgy ez egy sokkal szomorúbb film volt, mint amire számítottam (mondjuk semmit nem tudtam róla előre, csak na, hogy Legendás lények pici vékony könyvecske...) És tök drámai és tragikus volt. D: Oké, hát voltak vicces meg aranyos részek és nekem tetszett meg rendesen izgalmas volt, csak nem számítottam egy ennyire tragikus sorsú srácra, annyira, de annyira sajnáltam . :(
Zsemlezsemle on December 4th, 2016 12:30 pm (UTC)
Én is, és amúgy az egész nekem tök wtf volt, mmint a kontraszt, hogy így juj, szőrös kis vakond ékszereket lop, vicces mugli megismerkedik a varázslókkal, és akkor lets have egy kis FIATALKORÚAK BÁNTALMAZÁSA LELKI TERROR INTERNALIZÁLT VARÁZSLÓFÓBIA, back to a cuki kisállatokhoz.
kyandoruraitosoleosolere on December 18th, 2016 09:38 pm (UTC)
Amúgy te is shippeled a Credence/Graves-t (vagy csak én vagyok ilyen elvetemült)?
Mert komolyan mondom, nekem nagyon bejövős volt, ahogy ölelgette Credence-t, mondjuk olyasmit olvasnék, amiben Graves Graves és nem Grindelwald, és nem tudom... ahol jobb fej, valami kis AU-t. Szóval nekem ez a páros totál bejött, csak kicsit félek, mert annyira sokan szidják, hogy ez milyen gáz páros. (Nem mintha nem lenne gyakorlatom gáznak minősített párosok shippelésében - Steter forevah! :D) Szóval, ha neked nem, akkor nem, csak kérdezem... :)
Zsemlezsemle on December 19th, 2016 10:07 pm (UTC)
Hát, amúgy shippelem, de az utóbbi időben (úgy hatvan fanfic elolvasása után) rájöttem, hogy össze vagyok zavarodva, mármint hogy Graves akkor környékezte meg a Kredencet, amikor már Grindewald volt, vagy ??? a történet mely pontján van a váltás?
Amúgy én inkább ilyen recovery ficekben utazom, de ezek a függőségi, manipulatív kapcsolatok a KINKJEIM
lutienlovemagic: Kahnlutienlovemagic on November 29th, 2016 08:15 am (UTC)
Totálisan egyetértek veled :( Gellertet teljesen máshogy képzeltem el. Valamiért fekete hajúként él az emlékezetemben, ezért JD megjelenése számomra ijesztően pocsék volt, de tőle eltekintve egy nagyon jó film.
Zsemlezsemle on December 4th, 2016 12:31 pm (UTC)
Jó, akkor sztem mindenki egyetérthet abban, hogy johhny depp szörnyű, szörnyű döntés volt :D
Amúgy nekem szőkeként élt az emlékezetemben, de amúgy igazából bármivel kiegyeztem volna, amennyiben nem tolja oda jd az arcát.
kyandoruraitosoleosolere on December 18th, 2016 09:39 pm (UTC)
Szőke volt, a könyvekben is azt írta J.K. meg a hetes filmben is egy szőke srác játszotta.