?

Log in

 
 
26 July 2015 @ 12:09 am
Lájk, ha te is mindig sírsz (másnaposan)  
Ma egész nap lószart sem csináltam, egyrészt másnaposságból kifolyólag, amúgy meg a meleg miatt, úgyhogy ha már punnyadok, gondoltam megnézem a Pál utcai fiúk filmet, és ha már nézem, a benyomásaimat is leírom.
Spoiler- és képgazdag virtuális túra a Pál utcában és a Grundon.
Új shippem Nemecsek Ernő és a nyúl
(hogy került a város közepére nyúl? hogy került Ernőhöz? miféle animágus realness folyik itt???? Még cska egy perce megy a film, de már tele vagyok kérdésekkel!)Remélem azt vágjátok, hogy a kis Nemecsek Ernőnek (lusta vagyok kiguglizni a nevét, szorrika), ez volt az első és utolsó szerepe, felnőve egy meleg lakberendező lett.//random anime főcímdal, és Boka János színre lép//

Ernő pofázik órán, ezért kihívják felelni, nyilván halványlila segédfogalma sincs arról, hogy mi történt az előző negyven percben, ám mielőtt a dolgok elkeserítő fordulatot vennének, megszólal a csengő.
Ezek után a téma az elnökválasztás, meg a Pásztorok.
Ernő elmeséli, hogyan vesztette a golyóit, mi addig gyönyörködhetünk a két divatdiktátor pulóverében.Kanye West - Clique.mp3

Megjegyezném, ezen a ponton még nem sikerült beazonosítanom, ki Csele és ki Geréb. De nem baj, Boka mustárszínű garbója (ez a garbóviselet valamiért folyamatosan visszatér, majd meglátjátok, rettenetes) így is leköt.
tubák
Ernő boldog lesz, költ egy dalt a tubákról, és még pörög kicsit.Ez a kibaszott garbó, ez tönkretesz. Ennél már csak a kis bőrsapka rosszabb. Plusz Áts Ferit (bár úgy tűnik, rajta kívül sikerült korban megfelelő színészeket választani) egy kb harmincnak kinéző srác játssza. Teen Wolf represents

A következő körben az icipici iskoásfiúk leadják a szavazataikat, Boka nyert, mindenki örül. Úgy értem majdnem mindenki


((szóval  akis vadászkalapos szőke hottie pie a Geréb...))

Boka félrehívja Gerébet, aki még mindig vérig van sértve. Itt megcsodálhatjátok a garbót is, immáron háborítatlan formájában.

HOL A TI ISTENETEK????!?!?!?!?!?!?Boka felvette a néptáncos kezdőpózt, Csónakos kockul a bogarával. Ha nem tudnám, hogy ez a pál utcai fiúk, akkor azt hinném, valami hipszter banda albumborítója. (Megjegyezném, hogy Boka elég sokat pampog a filmben, hogy miért késik Nemecsek, hogy miért nyafog Nemecsek, hogy minek van gittegylet, és így tovább, soha nem jó neki semmi.)
Illetve indokolatlanul kevés szó esett eddig Csónakosról - Csónakos egyetlen pulóvert birtokol úgy összességében, és szerintem kinőtte a nadrágját, viszont van egy cérnára fűzött, gigantikus szarvasbogara, ami szerintem iszonyatosan menő.
Itt kezdtem kicsit unni a gif készítést, szóval a füvészkerti kalandot elég felületesen dokumentáltam.
Mindenesetre kicsit szkeptikus voltam azt illetően, hogyan fognak bemászni egy három méter magas masszív téglafalon, de erre nem kaptam választ - Csónakos vállán felmászott Boka, és a film ezzel elintézettnek tekintette az ügyet.Nem gondoltam volna, hogy alul lehet múlni a kis műbőr sapkát, de igen, ha egy műbőr mellénnyel párosítják. De legalább ezúttal sikerült vörös inget adni rá. Áts Feri két oldalán egy-egy Pásztor ül, de ezt sokáig nem fedeztem fel, mert az ikonikus csíkos pulóverükre egy kockás zakót vettek. Én mondtam, hogy divatdiktátorok.A Zsemle2015 Művek büszkén prezentálja az olvasók számára az utánozhatatlan, az egyedi, a FANTASZTIKUS Gittegyletet!!! A kicsi kövér fiú középen Kolnay, mellette Barabás, és a szexi dög a jobb szélen a csinos kis Csele, mondjuk erre nagyjából csak öt perccel később sikerült rájönnöm, semmi gond, hogy lassan negyven perce nézem a filmet.


Geréb Dezső megvesztegeti Janót, aztán elmegy vadászni. Más nem magyarázza ezt az outfitet. (Mondjuk legalább lenne értelme a nyúlnak az elején...)


Geréb árulásától Boka egészen lejött az életről, Nemecsek egy kicsit túltolja a kiborulást.
A jelenet opcionálisan felhasználható lenne egy hurt/comfort sztorihoz is.Bárhogy is nézem, ez egy albumborító. A háttérben HURTS számok mennek.

Ismét a füvészkertben vagyunk, Geréb ostobáskodik, Áts Feri meg jól kiosztja. Ernő meg közben hiába lopja vissza rafkósan a zászlót, ha kevésbé okosan lemászik a fáról.
Ferinek imponál a fiú (a bátorsága, miféle mocskos gondolataitok vannak?!), megkérdezi, hogy nem akar-e csatlakozni, de Ernő vagány, és nem. Hát, ennyi.


((Beyonce + vörösbor péntek estére, Feri, ezt az egyet tudom tanácsolni))
Közben visszatérünk a Grundra, ahol már mindenkinek van egyensapija, Csele nővérének a jóvoltából, Ernőnek gyulladt a tüdeje, és az univerzum legbuzisabb sálkötözős jelenetének végén nem csókolják meg egymást, de nem értem, miért.Geréb felbukkant. Compare // Contrast
"Ne sírj Geréb. Előttem ne sírj. Előbb kellett volna gondolkoznod."
Ez egy slash amúgy?

Na, a Geréb-szál innentől kezdve tök hiányzik, Ernő miatt szomorkodunk, meg a homokban egymáson fetrengő fiúkat nézhetjük.
Aztán majdnem minden rosszul alakul, de Ernő ráájul a tetőről Áts Ferire, megmentve ezzel a napot.[csukott-szájjal-sikítok.jpg]

Na, hát a szomorú részeket nem néztem meg, végezetül itt egy kép Gerébről egy fokkal idősebben.Köszönöm, hogy velem tartottak. Csók.
 
 
 
heteiraheteira on July 26th, 2015 09:14 pm (UTC)
Úúúristen, de régen láttam ezt a filmet! Pedig de sokszor néztem meg gyerekként!
Sajnos nem emlékszem eléggé az akkori érzéseimre, most meg halálra szörnyülködném magamat, hogy mit csináltak ezek a fiaimmal, ha
a, nem röhögtem volna halálra magam a kommentárjaidon
b, nem lenne Geréb valamivel később ennyire... hm... fincsi...?
*megy és ír Gerébről*
Nagyon köszi, csúcs volt!

Edited at 2015-07-26 09:19 pm (UTC)
Zsemlezsemle on July 27th, 2015 01:03 pm (UTC)
Nekem ez nem volt olyan meghatározó gyerekkori élmény, amikor kicsi voltam, talán csak egyszer láttam, és most nyilván az anonim meme miatt néztem meg, de így megölt, több felvonásban.
Mondjuk azon azóta gondolkoztam, hogy miért kellett angolokkal játszatni a gyerekeket (mert amerikai volt a producer, szóval kiderült), és Geréb meg így séajghdfésdkjgfjlg
szedjetek össze valahol, mert a lelkem távozott a testemből.
heteiraheteira on July 27th, 2015 01:14 pm (UTC)
Ja, ja, ráadásul Geréb azon a képen gyakorlatilag abban a korban van, amiben most játszódnak a PUF történeteink... Ez azért most eléggé átértékel mindent. :-P :-D
(Khm... mióta álmodozom már egy BokÁts Univerzum-os threesome szexről Gerébbel... igazából mindhárom srácnak ez a titkos vágya... na, most azért ez az álmodozás megint kicsit előtérbe lépett... :-D )