?

Log in

 
 
25 June 2014 @ 12:25 am
Kérhettek / Comisson  
Kicsit. És nem biztos, hogy tudom teljesíteni, de megpróbálom.

Amiben: Teen Wolf 1. évad, gyakorlatilag bármilyen musical, mert kicsi az esélye, hogy olyat mondasz, amit nem láttam, RPS olyan emberekről, akikről tudom, hogy kicsodák és nem gyűlölöm őket szívből, Avengers (sajnos a Winter Soldiert még nem láttam, bocsika), gyakorlatilag bármilyen Shakespeare darabot, meg Harry Pottert, Sherlock, Good Omens, Sandman (de csak az első négy kötet), hajrá, kérjetek valamit.
 
 
 
Viki: tom × rock that buty darlingjarithka on June 25th, 2014 06:28 pm (UTC)
Ó, jejj \:D/
Lehet, hogy most meg fogsz verni, de szívesen olvasnék valami Tom Hiddleston és Chris Evans aranyosságot, akár Avengers forgatás/promózás idejében. Ha Chris Evans nagyon nem az asztalod, akkor egy Tom/Luke aprósággal is boldoggá tudnál tenni :) Az az Afrikába utazós szösszeneted nagyon jó volt.
Ha konkrétabb történetalapra is szükséged lenne, csak szólj, nem tudtam eldönteni hirtelen xD

(pénteken írok posztot a kódolásról, de előjáróban annyit, hogy nagyon élvezem eddig :D)
kyandoruraitosoleosolere on June 25th, 2014 10:29 pm (UTC)
Nehezen tudok konkrét promtokat adni, olyan nehéz valahogy mindig, de az ingyen Zsemleficnek meg nem lehet ellenállni.:D

Teen Wolf: írj nekem egy Sterek AU-t, amiben az egyikőjük fagyiárus, a másik vásárló,bár nem is kell AU-nak lennie, mittomén játszódhat az első évad alatt/után nyugodtan. <3 Ha konkrétabb kell, akkor legyen mondjuk Derek az árus (valamiből élnie kell, és azt meg sose mutatják, hogy dolgozna bármit is XD), Stiles meg a hepciáskodó vásárló, aki szívatja, persze tiszta szeretetből.(Ja, abszolút "nincs" előttem a Bud Spencer-Terence Hill jelenet: "a pisztácia elfogyott" :D)

Musical, hogy örülj! \o/ Én konkrétan kb. 3 musicalt ismerek, az egyik a Hair. ^^ Ha van kedved, írhatnál egy slasht a szőke sráccal, meg a fekete sráccal. Amúgy is volt egy threesome-juk a terhes lánnyal, nem? ;)
Aya Winner: Musical: Death likes it Hungarianayawinner on June 26th, 2014 08:43 am (UTC)
First of all: JUST WATCH WINTER SOLDIER!! Do I really have to go back to BP to drag you in front of a stream to watch it? :D DON'T THINK I WOULDN'T DO IT.

Okay, but I feel like it's my duty to request something musical-related. (Serbi/Feke RPS AHAHAHAHAHAHAHAHA)

Either: Franz Joseph/Death; "ez csak az ön rémálma" (I know the Operett production kinda destroys the idea that Death is just there in this form for Elisabeth because he takes away Sophie as well, but usually I found it really interesting that Elisabeth is always the only one who sees Death (and therefore he's what she imagines Death to be like), but then there's the Sinking Ship scene (fun fact: in German it's called "On deck of the sinking world", I have no idea what it's officially called in Hungarian) where FJ and Death fight about her, so FJ sees Elisabeth's version of Death in his nightmare. I HAVE SO MANY FEELINGS ABOUT THAT.)

Or: Mercutio/Tybalt; making out at the masked ball.
lutienlovemagic: Rorschachlutienlovemagic on June 26th, 2014 03:34 pm (UTC)
Ó, kérhetek Sandmant? Nem feltétlen muszáj bele párosítás, csak legyen benne az Álom úr és a Halál. Nagyon bírom mindkettőt, de főleg a Halált :D Ennél konkrétabb plot ötletem nincs, a többit rád bízom.

Edited at 2014-06-26 03:36 pm (UTC)
(Anonymous) on June 28th, 2014 08:35 pm (UTC)
Johnlock
Szia!nem tudom lehet-e, de valami Johnlockot, Sherlockot PLÍZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ! Annyira remekül írsz, és olyan kis csodák kerültek ki a billentyűzeted alól.....de már régóta várom, várjuk, hogy írj ebben a témában. Vagy vegyem a kalapom, és üljek ki a Temze partjára???:) Elsunnyog....:(:(:(

Üdv, és gratula: Futuregirl
Zsemlezsemle on June 30th, 2014 09:14 am (UTC)
Re: Johnlock
Kérem, itt most mindent lehet, de szeretnek egy promptot hozzá. Lehet az egy fanart, egy idézet, zene, kósza ötlet, csak legyen egy kiindulási alapom.
eniel1eniel1 on June 29th, 2014 05:55 pm (UTC)
Csak írj valami Good Omenst! :)
Ömmm... huncut angyalok? Nem is tudom, picsi-pacsi azokban a fehér leplekben és törülközőkben? Nem tudom, lyukas az agyam, csak írj valamit.
Ó, ó, vagy valamit abból az időből, amikor Lucifer még nem masírozott ki a Mennyből és Crowley még angyal volt... ♥ (Volt ilyen, vagy ez csak headcanon nálam?)
Zsemlezsemle on August 10th, 2014 09:14 pm (UTC)
Hát, nem siettem el :D (oké, nem is feltétlenül felel meg, annak, amit kértél, de itt van :3)

A Teremtést követő időkben - bár kicsit nehézkes volt ilyesmiről beszélni úgy, hogy még nem létezett, az angyalok elég lelkesek voltak. Crowley (akit a történet ezen pontján még egészen máshogy hívtak) általában egy olyan házibuliként írta le ezt az állapotot, amikor már minden résztvevő nagyon részeg, de még senki nem lett rosszul, szól a zene, és az elfogyasztott tequila jótékony szépséggel ruház fel mindenkit.
Azirafael erre persze nem mondott semmit, csak a szemét forgatta, és azt válaszolta, hogy a Teremtés Öröme, és a béke, meg minden fehér volt, és Crowley csak az utóbbival tudott egyetérteni. Jól emlékezett, hogy Lucifer, aki elsőként kelt önálló létezésre a Mindenségből, meglehetősen szarkasztikus oldalpillantásokkal méregette az újabb és újabb angyalokat, akik bekönnyesedett szemű rajongólányokként duruzsolták körbe az Urat.
Akire még emlékezett, bár ezt igazából soha, de tényleg soha nem vallotta volna be, az egy szőke, túl magasra nőtt, kicsit görbe angyal volt, aki folyton a kezét tördelte, de mindeközben szakadatlanul boldog volt. Nyilván, az éteri létezésben a test mint olyan, nem létezett, de Crowley gondolatait földi létezése erősen átformálta, és így öltöttek alakot az angyali energiaentitások is.
Tulajdonképpen tényleg jó volt, abban az értelemben jó, hogy tudod, ez nem fog sokáig tartani, de igyekszel kiélvezni, miközben megpróbálod elengedni a füled mellett Lucifer pampogását arról, hogy mégiscsak az angyalok voltak itt előbb, és mi olyan nagy szám ezen a két emberen?
Nyilván, az volt a baj, hogy rossz társaságba keveredett – na ez is egy olyan mondat volt, amire Azirafael soha nem mondott semmit, viszont a szokásos tudálékos hümmögés is elmaradt.
- Szerintem lehet, eleve így tervezte. Kétpólusú világ, örök egyensúly. Közepén az emberek.
Sötét éjszaka volt, és Azirafael kicsit összerezzent, mire Crowley végigsimította a mellkasán nyugvó szőke fejet.
- Ha ne sújtott le a haragja az Antikrisztusos machinációnk, meg az…. khm, azt követő néhány dolog miatt, szerintem ezt a szentségtörő gondolatot is elnézi nekünk az Öreg.
Azirafael hallgatott, és Crowley nem forszírozta tovább a metafizikai kérdések feszegetését.

Aztán eszébe jutott az Első Nap. Tiszta fény, Isten végtelen jelenléte, amit szeretetnek érzett, és azt, hogy ő most már egy önálló tudat, de nincs egyedül.
Crowley tudta, hogy bármit is mond, bármit is gondol, összességében akkor, ott, abban a pillanatban boldog volt.
Azirafael meztelen hátára simította a tenyerét, és tudta, Azirafael nem csak a Szerelem, de egy darabka Kegyelem is a számára.